Let op: de informatie in dit artikel is ten minste vijf jaar oud

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Nursing Challenge: nieuwe toets over wondzorg

De derde toets van de Nursing Challenge staat vanaf vrijdag online. Wil je 'm maken (en halen), dan is het raadzaam de artikelen uit de wondspecial van Nursing september erbij te pakken.
Nursing Challenge: nieuwe toets over wondzorg

Afgelopen decennium leerden verpleegkundigen dankzij het TIME-model kritisch kijken naar ‘nieuwe’ wondaspecten als infectie, vochtigheidsgraad en wondranden. En hoe staat het met het aloude ‘Rood-Geel-Zwart’-classificatiemodel, kunnen we dat nog gebruiken? In de nieuwe Nursing Challenge-toets krijg je vragen over deze twee meest gebruikte wondclassificatiemodellen. Wil je de toets halen, dan is het raadzaam de artikelen van de wondspecial in Nursing september erbij te pakken.

Nursing Challenge

De Nursing Challenge is een jaarlijks terugkerende wedstrijd voor verpleegkundigen om hun algemene kennis over het vak te testen. Dit gebeurt aan de hand van vier online toetsen over uiteenlopende onderwerpen. De verpleegkundige die overall het beste scoort, wint. Bekijk hier wat je kunt winnen! Tot nu toe maakten ruim 1200 verpleegkundigen de twee eerste toetsen van de Nursing Challenge over pijn en palliatieve zorg.

Accreditatiepunten scoren

De kennistoetsen van de Nursing Challenge worden zorgvuldig samengesteld door E-Nursing, in nauwe samenwerking met de redactie van Nursing. E-nursing is geaccrediteerd door de Accreditatiecommissie Kwaliteitsregister Verpleegkundigen & Verzorgenden, wat betekent dat wanneer je een cursus hebt gevolgd bij E-nursing, de accreditatiepunten bijgeschreven zullen worden in het Kwaliteitsregister van de V&VN. Voor iedere toets van de Nursing Challenge ontvang je 2 accreditatiepunten.


Maak de toets 

Ga direct naar de toets. De laatste toets telt! Dus ben je voor de eerste toets geslaagd, bedenk je dan goed of je het er nog eens op wilt gokken voor een beter resultaat.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.