Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Nursing Interventions Classification (NIC) nu via app beschikbaar

De Nederlandse vertaling van de Nursing Intervention Classification (NIC) is nu ook via een app te raadplegen. De app is gebaseerd op de vierde, herziene Nederlandse editie die weer een vertaling is van de zesde Amerikaanse druk.
NIC.JPG

De app, uitgegeven door Bohn Stafleu van Loghum, biedt een gestructureerde indeling van verpleegkundige diagnoses en interventie, en is primair bedoeld voor verpleegkundigen. Zij kunnen met deze tool een keuze maken uit mogelijke interventies. Daarnaast kan de app een hulpmiddel zijn bij de communicatie over behandelingen met andere zorgverleners.
 

Download de app voor Android

Download de app voor iPhone

Win de app!
De NIC-app kost €34,99 en Nursing mag drie gratis downloads weggeven! Stuur een mail naar nursing@bsl.nl o.v.v. ‘app NIC’, motiveer waarom je de ‘m wilt winnen en wij nemen contact met je op. Deze actie is inmiddels verlopen!

Wat is de NIC precies?

NANDA, NIC, NOC, Omaha System, ICF en RAI zijn termen die je de laatste tijd veel tegenkomt. We hebben er allemaal wel eens over gehoord, maar wat kun je ermee in de praktijk? Een korte samenvatting van de NIC>>>

Ook de NOC is tegenwoordig via een app te raadplegen

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.