Let op: de informatie in dit artikel is ten minste vijf jaar oud

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Nursing is jarig en daarom maak jij kans op mooie cadeaus

In september bestaat Nursing 15 jaar. En dat vieren we met aantrekkelijke cadeaus voor jou én je collega’s.

Ieder teamlid een trendy horloge

Mail een flitsende foto van jou en je team naar nursing@reedbusiness.nl onder vermelding van ‘Nursing 15 jaar’. De leukste teamfoto’s plaatsen we op nursing.nl. Uit alle inzendingen selecteert de redactie de meest spontane foto. Iedere verpleegkundige van dit winnende team ontvangt een vrolijk gekleurd verpleegkundig horloge.

Vergeet niet je naam, adres en instelling in de mail te vermelden. De winnaars worden bekendgemaakt in het septembernummer van Nursing en op de nursing.nl.

Nursing pakt nog verder uit…

Maak kans op een hippe I-pod, een supermetamorfose van de beroemde stylist Rob Peetoom of ga voor een diner voor twee in het donker.

Beantwoord slechts 5 vragen. Surf door de site, ontdek de antwoorden en vul ze in op het onderstaande antwoordformulier. Wie weet ben jij de gelukkige winnaar van deze mooie prijzen.

I-Pod ter waarde van 199,- euro
Een metamorfose door de beroemde stylist Rob Peetoom ter waarde van 165,- euro Diner voor 2 in het donker ter waarde van 90,- euro

Voorwaarden kenniskwis:

  • Looptijd kenniskwis 17 juli tot 17 augustus 2009.
  • De prijzen van de kenniskwis worden verloot onder de juiste inzendingen.
  • Winnaars worden bekend gemaakt op 4 september op nursing.nl en in de e-mail nieuwsbrief.

Kennistest
Surf door de verschillende pagina’s op de website en vind de antwoorden bij de vijf vragen. Het gaat om het best passende antwoord.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.