Let op: de informatie in dit artikel is ten minste vijf jaar oud

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties1

Nursing start challenge op Dag van de Verpleging

Nursing gooit de jaarlijkse strijd om de titel ‘Verpleegkundige van het Jaar’ over een andere boeg. Dit jaar geen verkiezing, maar een echte wedstrijd.
Nursing start challenge op Dag van de Verpleging

De Nursing Challenge start op de Dag van de Verpleging en eindigt in december, op het Nursing Event. Bij de zogenaamde Nursing Challenge draait alles om kennis en kunde. De verpleegkundige die de wedstrijd wint, mag zich Nursing verpleegkundige van het jaar 2010 noemen.

Nursing Challenge
Wie Nursing al jaren goed leest, beschikt over veel kennis die nodig is voor een goede uitoefening van het vak van verpleegkundige. Maar welke verpleegkundige blinkt uit op het gebied van vakinhoudelijke kennis? Speciaal geaccrediteerde kennistoetsen moeten dit uitwijzen. Op 12 mei, de Dag van de Verpleging, start de eerste kennistoets over anatomie & fysiologie. In de daaropvolgende maanden komen er steeds nieuwe onderdelen bij. Verpleegkundig rekenen bijvoorbeeld, klinisch redeneren en vragen over de verpleegkundige praktijk.

Finale op het Nursing Event
De verpleegkundigen die het best scoren op de kennistoetsen gaan door naar een spetterende finale op het Nursing Event op 9 en 10 december 2010 in de Reehorst in Ede. Daar wordt bepaald wie de titel Verpleegkundige van het Jaar ook écht verdient.

Accreditatiepunten Kwaliteitsregister V&V
De kennistoetsen van de Nursing Challenge worden zorgvuldig samengesteld door platform voor online zorgcursussen E-Nursing. Verpleegkundigen die deelnemen, krijgen accreditatiepunten bijgeschreven in het Kwaliteitsregister V&V.

Nursing roept verpleegkundigen in Nederland en Vlaanderen op om de uitdaging aan te gaan! Ga voor informatie én de kennistoetsen naar www.nursing.nl/challenge

1 REACTIE

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.