Let op: de informatie in dit artikel is ten minste vijf jaar oud

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Nursing weer op zoek naar verpleegkundige uitblinker

Nursing start vandaag met de Nursing Challenge, een spannende wedstrijd die eindigt in een verkiezing tot Nursing Verpleegkundige van het Jaar.
Nursing weer op zoek naar verpleegkundige uitblinker

De winnaar van de Nursing Challenge wint een reischeque t.w.v. 2000 euro!
De verpleegkundigen die kans willen maken op de titel Nursing Verpleegkundige van het Jaar en de prijzen, moeten eerst drie online kennistoetsen met goed gevolg afronden. Dit jaar gaan de toetsen over anatomie en fysiologie, klinisch redeneren en achtergronden van de verpleegkundige praktijk. De verpleegkundigen die het beste scoren gaan door naar de finaleronde op het Nursing Event op 8 december 2011 in de Reehorst te Ede. Nursing roept dan ook alle verpleegkundigen op om de uitdaging aan te gaan!

Studentenprijs
Dit jaar is er ook een publieksprijs en een speciale prijs voor de bestscorende student verpleegkunde, mbo of hbo.

Verpleegkundige van het Jaar 2010
Vorig jaar werd verpleegkundige Marleen van Dijk-Vonderhorst van ziekenhuis De Gelderse Vallei in Ede door Nursing uitgeroepen tot Verpleegkundige van het Jaar. Zij won hiermee de hoofdprijs van de Nursing Challenge: een reischeque ter waarde van 2000 euro.

Meedoen?
Ga voor informatie én de kennistoetsen naar nursing.nl/challenge. De kennistoetsen van de Nursing Challenge zijn zorgvuldig samengesteld door platform voor online zorgcursussen E-Nursing. Verpleegkundigen die deelnemen, krijgen accreditatiepunten bijgeschreven in het Kwaliteitsregister V&V.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.