Let op: de informatie in dit artikel is ten minste vijf jaar oud

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Nursing zorgt voor jou!

Nursing zorgt voor jou als trouwe abonnee. Iedere maand kun je kans maken op een leuk cadeau of profiteren van een scherpe korting.

Deze maand maak je kans op het boek: Kleinschalig zorgen voor mensen met dementie t.w.v. €29,95.

Kleinschalig zorgen voor mensen met dementie gaat verder dan alleen maar kleinschalig wonen. Voor verzorgenden/verpleegkundigen is het een andere manier van werken: het contact met de bewoner als mens staat centraal. Dit boek biedt aansluiting tussen opleiding en werkvloer. Het geeft verzorgenden en/of verpleegkundigen handreikingen om op een bewuste manier persoonsgerichte zorg te verlenen. Tips en praktijkopdrachten helpen daarbij Kleinschalig zorgen, voor mensen met dementie is bedoeld voor de studierichtingen Verzorgende en Medewerker Maatschappelijke Zorg (niveau 3), maar zeker ook een handig hulpmiddel bij cursussen en incompany-trainingen aan verzorgenden, woonzorgbegeleiders en andere professionals.

Gratis boek winnen?
Stuur vóór 1 februari 2013 een e-mail naar
marketing.gezondheidszorg@reedbusiness.nl, onder vermelding van Boeken Actie Januari. Vermeld tevens je naam, telefoonnummer, adres en het aantal jaar dat je lid bent van Nursing.

Deze aanbieding is geldig t/m 31 januari 2013 en niet geldig i.c.m. andere aanbiedingen. Op reeds gemaakte aankopen wordt geen restitutie verleend.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.