Let op: de informatie in dit artikel is ten minste vijf jaar oud

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties25

Nursing.nl heeft nieuwe look

Supertrots zijn we op onze vernieuwde website. Nursing.nl gaat frisser, moderner en bovenal overzichtelijker het nieuwe jaar in. Zoals je ziet is er heel wat veranderd ten opzichte van de oude website.
Nursing.nl heeft nieuwe look

Reactiemogelijkheid
Interactie met verpleegkundigen vinden wij erg belangrijk. Daarom kun je nu bij alle artikelen je mening ventileren, de redactie feedback geven of gewoon lekker sparren met collega’s over allerlei (actuele) zaken in de verpleegkunde.

Thematische indeling
Loop je op je tenen van de drukte en zoek je snel-snel dat ene feitje of filmpje? Door de nieuwe thematische indeling vind je de informatie terug onder het thema van jouw keuze. Of het nou nieuwsberichten, filmpjes of foto’s zijn. Snel, gemakkelijk én dus direct in de praktijk toepasbaar.

Kinderziektes
Zoals vaker bij nieuwe websites zullen er in het begin wel wat kinderziektes zijn. We werken er hard aan om die te verhelpen. Dus kom je ‘rare dingen’ tegen tijdens het surfen: we werken eraan, net zo lang tot ze allemaal verdwenen zijn.

Door: Redactie Nursing

25 REACTIES

  1. Lees alle reacties
  2. Door technische problemen is de nieuwe site inderdaad nog niet helemaal zoals we hem willen. Zo zijn bij de overschakeling van oud naar nieuw veel links en downloads (PDF’s) verloren gegaan. We doen er alles aan dit zo snel mogelijk te herstellen. Kom dus vooral nog eens terug!

  3. Ziet er een stuk rustiger uit. Zoals altijd blijf ik het gemis vinden dat er niets te vinden is voor Helpende. Volgens leden van het bestuur behoren Helpende ook tot de doelgroep. Zelf in de index worden ze niet vermeld. Ik hoop dat dit snel veranderd/verbeterd!!

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.