Let op: de informatie in dit artikel is ten minste vijf jaar oud

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Onderzoek verpleegkundigen en palliatieve zorg

De afdeling Palliatieve Verpleegkunde van V&VN doet in samenwerking met het Kenniscentrum Palliatieve Zorg onderzoek naar de 'knelpunten en successen' binnen de palliatieve zorg.
Onderzoek verpleegkundigen en palliatieve zorg

‘De zorg voor ongeneeslijk zieke patiënten is niet optimaal,’ aldus V&VN Palliatieve Verpleegkunde. ‘Dat hebben wetenschappelijke onderzoeken meerdere malen bewezen, en het blijkt uit ervaringsverhalen van patiënten en naasten.’

Om die reden startte V&VN Palliatieve Verpleegkunde samen met het kenniscentrum palliatieve zorg het project PALliatieve VERpleegkundigen (PALVER). Met het project willen ze er achter komen wat het antwoord is op de vraag: ‘Wat mag er in de ogen van verpleegkundigen en verzorgenden beslist niet ontbreken binnen de zorg voor ongeneeslijke patiënten?’

Deelnemen?
Verpleegkundigen (en verzorgenden) die hun stem willen laten horen over palliatieve zorg, kunnen deelnemen aan het project PALVER. Zij kunnen zich voor 1 september 2011 opgeven voor het project. Opgave is mogelijk via de website van de afdeling www.palliatieveverpleegkunde.nl.

V&VN
Door: redactie Nursing

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.