Let op: de informatie in dit artikel is ten minste vijf jaar oud

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Ontdek je Genotype en val af

Lukt het maar niet om de kilo's kwijt te raken? Het geheim voor succesvol afvallen schuilt misschien wel in je genen! Ontdek je Genotype en kijk wat voor jou de beste manier is om gewicht te verliezen.
Ontdek je Genotype en val af

Gezond eten, veel bewegen. Je hebt het misschien allemaal al geprobeerd. Maar die kilo’s raak je gewoon niet kwijt. De nieuwste afslanktrend uit Amerika is het Genotypedieet. Volgens professor Peter D’Adamo, die het dieet ontwikkelde, wordt het geheim van succesvol afvallen bepaald door onze genen. Zij bepalen van welke voedingsmiddelen we dik worden. Dat betekent dat je, als je de verkeerde voedingsmiddelen eet, niet afvalt.

Zes Genotypes
Om erachter te komen welke voedingsmiddelen jij moet vermijden moet je eerst bepalen tot welk Genotype je behoort. Er zijn zes Genotypes die ieder een eigen metabolisme hebben. Welk type je bent wordt ondermeer bepaald door je figuur, gezondheid, gedrag en je omgeving. Ingewikkelde bloedtesten zijn niet nodig, je kunt heel gemakkelijk zelf bepalen wat je genotype is en wat je wel, of juist niet mag eten.  En dan…… afvallen maar!
Check je Genotype op www.genotypediet.com

Medicalfacts

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.