Let op: de informatie in dit artikel is ten minste vijf jaar oud

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Oproep: gratis naar congres voor TvZ

TvZ heeft voor een van haar lezers een stoel gereserveerd bij het symposium De verpleegkundige in de keten op 1 december 2016 in Amsterdam.
wie gaat_website.jpg

U mag gratis de bijeenkomst bezoeken en informeert ons vervolgens in het kort (circa 250 woorden) over de belangrijkste leerpunten. Het symposium wordt georganiseerd door VUmc, AMC en TvZ. Het centrale thema is: transmurale zorg met de focus op de verpleegkundige in de keten. Ziekenhuisopnames worden steeds korter. Na de opname gaat een patiënt naar een instelling voor vervolgzorg of naar huis, soms met thuiszorg. Daardoor zijn er veel zorgaanbieders betrokken. De verpleegkundige fungeert als ‘spin in het web’.

 Tijdens het congres gaan we in op vragen als:

•             Wat zijn de belangrijkste uitdagingen voor verpleegkundigen?

•             Hoe kun je de overdracht naar andere zorgaanbieders goed laten verlopen?

•             Welke innovaties kunnen helpen?

Het programma bestaat uit een plenair ochtendprogramma met lezingen over geïntegreerde zorg. In de middag zijn er twee workshoprondes met keuze uit zes workshops. 

Het inschrijfgeld voor het congres is € 125,- (normaal tarief), € 110,- voor TvZ-abonnees en € 50,- voor studenten verpleegkunde.

Deelname is gratis voor medewerkers en verpleegkundigen in opleiding van AMC en VUmc.

Accreditatie wordt aangevraagd bij het Kwaliteits-register Verpleegkundigen en Verzorgenden (V&V), Verpleegkundig Specialisten Register en Register Zorgprofessionals.

 Voor vragen en meer informatie kunt u contact opnemen met AMC Congresorganisatie, (020) 566 85 85. www.amc.nl/congres

 Bent u geïnteresseerd in dit onderwerp en wilt u voor TvZ (gratis) deelnemen aan dit congres? Laat het ons weten: redactie.tvz@bsl.nl. Uit de aanmeldingen loten wij begin november 2016 de TvZ-afgevaardigde bij dit congres.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.