Let op: de informatie in dit artikel is ten minste vijf jaar oud

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Oproep: Heb jij een collega die niet goed functioneert?

Voor een artikel in Nursing zijn we op zoek naar verpleegkundigen die te maken hebben (gehad) met een disfunctionerende collega en die daarover willen vertellen in Nursing.
Oproep: Heb jij een collega die niet goed functioneert?

Heb jij een collega die regelmatig communicatieproblemen heeft met collega’s of cliënten? Een collega bij wie je verslavingsproblemen of fraude vermoedt? Of vormt het disfunctioneren van je collega een gevaar voor de patiëntveiligheid? Voor een artikel in Nursing zijn we op zoek naar verpleegkundigen werkzaam in thuiszorg of ziekenhuis die willen vertellen over hun ervaringen met een collega die niet goed functioneerde.

Mail de redactie

De ervaringen worden gebruikt voor een artikel in Nursing juni. Interesse om je verhaal te delen? Uiteraard kan je naam in het artikel worden gefingeerd, zodat je privacy gewaarborgd blijft. Mail beknopt je ervaring en gegevens naar marloes.oelen@reedbusiness.nl, dan nemen wij contact met je op.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.