Let op: de informatie in dit artikel is ten minste vijf jaar oud

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Oproep: schrijf een verhaal voor Nursing Impact

Welke patiënt heeft diepe indruk op je gemaakt? Met welke patiënt had je een zeer hechte band en waarom? En wie ga je zeker niet vergeten door die ene bijzondere gebeurtenis tijdens de zorg? Voor de rubriek Impact in Nursing zijn we op zoek naar nieuwe verhalen.
Oproep: schrijf een verhaal voor Nursing Impact
Foto: Arno Massee

In de rubriek Impact vertellen verpleegkundigen over (een) indrukwekkende gebeurtenis(sen) met een patiënt. In het verhaal moeten de gevoelens die jij bij de situatie had duidelijk naar voren komen. Ook moet duidelijk zijn waarom de situatie zo belangrijk voor je was en of het eventueel invloed heeft (gehad) op de rest van je carrière.

Deel jouw verhaal

Heb jij zo’n bijzonder verhaal en lijkt het je leuk om dat terug te zien in Nursing? Mail dan je verhaal naar francine.aarts@bsl.nl. Gebruik maximaal 450 woorden.

Ben je niet zo’n schrijver, maar heb je wel iets bijzonders meegemaakt wat de moeite waard is voor een Impact? Stuur dan ook een mailtje waarin je het verhaal kort uitlegt. De redactie kan dan contact met je opnemen voor een interview en het verhaal verder uitwerken.

Let op: het is wel belangrijk dat je werkt als verpleegkundige op een algemene afdeling in het ziekenhuis of in de thuiszorg, omdat Nursing zich daarop richt. Verhalen van verzorgenden, verzorgenden IG of verpleegkundigen in de psychiatrie kunnen we helaas niet publiceren.

Beloning

Als je verhaal wordt gepubliceerd in Nursing mag je een boek uitzoeken bij uitgeverij Bohn Stafleu van Loghum.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.