Let op: de informatie in dit artikel is ten minste vijf jaar oud

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Oproep: TvZ zoekt weblogger

Lijkt het u wat om maandelijks een weblog te schrijven voor TvZ over een actueel onderwerp?
blog_stockxchng_140

Op de website van TvZ, Tijdschrift voor verpleegkundigen staan regelmatig blogs van verpleegkundigen, die op een heldere en prikkelende manier actuele kwesties en ontwikkelingen in het vak aankaarten. Ter uitbreiding van de pool van bloggers zoekt de redactie een verpleegkundige die regelmatig (eens in de 4 tot 8 weken) een weblog wil schrijven voor collega’s.
De blog moet in principe gaan over actualiteiten, die worden gekoppeld aan de eigen ervaring en visie als verpleegkundige. De blog wordt geplaatst op de website www.tvzdirect.nl en aangekondigd via de TvZ-nieuwsbrief en het tijdschrift.
Wilt u hiervoor in aanmerking komen? Stuur dan 1 of 2 proefblogs van maximaal 300 woorden per stuk naar: redactie.tvz@reedbusiness.nl. Doe dit uiterlijk 15 januari 2012. De redactie neemt in februari contact op over het eventueel plaatsen en vervolgen van de blog.

 

De redactie kan geen financiële vergoeding aanbieden, maar natuurlijk wel een mooi podium om je visie op het vak te delen met vakgenoten.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.