Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Oproep: Was 2020 voor jou een buitengewoon bijzonder (of bizar) jaar?

Voor een mooie portrettenserie in december is Nursing op zoek naar verhalen van collega's voor wie dit jaar (extra) onvergetelijk was, om wat voor reden dan ook.
Foto: ANP

‘Dit mag met recht het Jaar van de Verpleegkundige worden’, schreef onze columnist Hugo van der Wedden aan het begin van de coronacrisis in een brief aan alle collega’s. In 2020 vierden we the Year of the Nurse, de 200ste geboortedag van Florence Nightingale. Maar aan dat ‘vieren’ kwam al gauw een eind.

Onvergetelijk jaar

Dat dit een onvergetelijk jaar is geworden voor de meeste verpleegkundigen, kunnen we wel stellen. Voor een mooie portrettenserie (foto + interview) is Nursing op zoek naar verpleegkundigen met bijzondere verhalen over afgelopen jaar. Ben jij bijvoorbeeld zelf opgenomen geweest op de IC, of ben je een collega verloren aan covid-19? Ben je jezelf en/of het vak door de coronacrisis in een ander licht gaan zien? Of heb je een ander bijzonder verhaal dat niks te maken heeft met covid-19? We staan open voor alle suggesties.

Wat is de bedoeling?

Als we jouw verhaal uitkiezen word je door ons geïnterviewd en professioneel gefotografeerd. Het artikel verschijnt vervolgens in de papieren editie van Nursing in december, en natuurlijk online.

Contact

Interesse om mee te werken of heb je een suggestie voor een geschikte interview-kandidaat? Stuur een mailtje met daarin beknopt je verhaal + contactgegevens naar nursing@bsl.nl o.v.v. ‘bijzonder jaar’.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.