Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Patrick: “Veel keus én een goede prijs”

Patrick Verdonschot is medewerker bij het vrijetijdscentrum op woonpark De Donksbergen in het Brabantse Duizel. Hij doet de boodschappen voor het centrum en dat omvat een breed pakket.
Collega’s van Patrick die de activiteit van de dag voorbereiden in het vrijetijdscentrum

“We hebben allerlei activiteiten in ons vrijetijdscentrum voor de cliënten. Van een woensdagavond-disco tot een lekkere lunch. Bij al die activiteiten hoort een hapje en een drankje, en daar zorgen wij voor.” Bestellen doet Patrick online bij Jumbo. “Veel keus, wat prettig is met al die uiteenlopende activiteiten, en een goede prijs. Ook dat is van belang, want de budgetten in de zorg zijn niet eindeloos.”

Wij zijn altijd open

Het vrijetijdscentrum is eigenlijk elke dag open. “Er is bijna elke dag wat te doen met verschillende clubs en andere activiteiten. We organiseren het hele jaar voor elk wat wils. Muziek, spelletjes… We pakken ook regelmatig uit. Met een moederdagbrunch of met een lekkere aankleding van Kerst en Pasen. Nu draaien we een zomerprogramma met veel gezellige Nederlandstalige muziek. Een circusthema of een waterdag als het echt lekker weer is. Onlangs hadden we bijvoorbeeld een prachtige roofvogelshow, dat was een heel spektakel.”

Bezorging gaat altijd goed

Patrick doet al zo’n 6 tot 7 jaar online zijn inkopen voor het centrum bij Jumbo en daar is hij erg over te spreken. “Ik kan me nauwelijks herinneren dat ik in al die jaren een bestelling kreeg die niet klopte of dat ze iets vergeten waren. Onze bestelling wordt door de lokale Jumbo verzorgd en dat doen ze echt prima. Bestellen doe ik achter de computer. In de basis heb ik natuurlijk vaak hetzelfde pakket nodig. Dus dan roep ik m’n vorige bestelling op. Die check ik, vul ik aan en hup… op maandag bezorgt Jumbo op de vaste tijd al onze boodschappen. Fijn dat dat goed geregeld is, daar heb ik verder geen omkijken meer naar.”

Alles op één plek bestellen

Met al die verschillende activiteiten kan het boodschappenpakket toch best wel variëren. Fijn dat je alles op één plek kunt krijgen. “Wij zijn eigenlijk een soort van horecabedrijf. Alles voor bij de koffie, een drankje en wat lekkers hebben we standaard nodig. Ik wissel regelmatig met de koekjes bij de koffie, want daarmee kun je de cliënten ook een beetje verrassen. Als we een bijzonder thema hebben of tijdens de feestdagen pakken we helemaal uit. Niet alleen voor de bewoners. Wij werken met veel vrijwilligers in ons vrijetijdscentrum. Daar maak ik met de feestdagen een kerstpakket voor. Dat stel ik zelf samen met kleine flesjes wijn en allemaal lekkere producten. Ook die komen van Jumbo.”

Fijne samenwerking met Jumbo

“Jumbo is een fijne partij om mee samen te werken. Het huismerk is uitstekend en toch echt wel een stuk goedkoper, waardoor je meer uit je budget kunt halen. De service is prima en de bezorgers zijn altijd erg attent en vriendelijk. Ik zou geen verbeterpunten kunnen aandragen. Bij ons gaat het altijd goed. En als we iets bijzonders willen, denken ze mee en helpen ze om het voor elkaar te krijgen. Wat wil je nog meer?”

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.