Let op: de informatie in dit artikel is ten minste vijf jaar oud

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties5

Placenta zorgt voor gezond haar

De bijzondere trends volgen elkaar op in beautyland. Eerst blijkt sperma effectief in de bestrijding tegen rimpels, nu blijkt dat placenta's van dieren je haren laten glanzen.
Placenta zorgt voor gezond haar

Volgens fans van het beautymerk Hask Placenta is deze conditioner een echt wondermiddel. Het zou zo goed zijn voor je haar omdat het natuurlijke, voedende ingrediënten bevat.

Diervriendelijk
Het beautymerk verwerkt daarom proteïnes uit dierlijke placenta’s in een conditioner voor je haar. Het zou een wondermiddel zijn dat beschadigde lokken herstelt en weer doet glanzen. Volgens de fabrikanten is het een milieuvriendelijk product, want het is niet getest op dieren. Ook raken tijdens het productieproces geen dieren gewond. Of het wondermiddel ook echt een hit gaat worden is niet zeker. Veel vrouwen worden namelijk afgeschrikt door het idee van placenta op je haar te moeten smeren. Je kunt de producten hier bestellen.

HLN.be
Door: redactie Nursing

5 REACTIES

  1. Lees alle reacties
  2. Dat ze daar NU pas mee komen zeg…. het is toch al algemeen bekend dat tijdens je zwangerschap je haar beter zit, mooier is, en je meer haar hebt..!
    Niet voor niks zit het na de zwangerschap een stuk minder goed, kun je er niks mee en lijkt het of je haar uitvalt..

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.