Let op: de informatie in dit artikel is ten minste vijf jaar oud

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties4

Plastisch chirurg fabriceert eigen vrouw

Een Engelse plastisch chirurg wachtte niet tot hij de perfecte vrouw tegenkwam; hij maakte haar zelf.
Plastisch chirurg fabriceert eigen vrouw

De chirurg: ‘Toen ik Cany voor het eerst zag, had ze wat fysieke oneffenheden maar ik wist ook dat er meer in zat’, aldus de plastisch chirurg. Hij trouwde met haar en het werk kon beginnen. ‘Ze had brede heupen en dijen en die hebben we aangepast. En daarna hebben we nog wat dingen veranderd.’ In totaal onderging de vrouw acht operaties, waarbij borsten (van cup A naar F), dijen, ogen en gezicht werden veranderd. Liposuctie en botox-injecties zorgden voor de puntjes op de i.

Verliefd
Nadat Reza 18.000 pond in zijn vrouw geïnvesteerd had, werd hij dan eindelijk verliefd en ook Cany lijkt ingenomen met de keuzes van haar man. ‘Als je echtgenoot een plastisch chirurg is, is de scalpel je beste vriend’, aldus de blondine die, sinds het ‘werk’ van haar echtgenoot erop zit, heimelijk nog een ingreep liet uitvoeren.

Grote neus
Reza zelf is overigens niet alleen overgevoelig voor de schoonheidsfoutjes van zijn echtgenote. ‘Zelf heb ik een te grote neus’, zegt de chirurg tegen The Sun. ‘Die heb ik van mijn vader geërfd. Mijn zakenpartner heeft een nieuwe voor me gemaakt.’

Door: redactie Nursing

4 REACTIES

  1. Lees alle reacties
  2. Niet mijn ding, moet er niet aan denken, waar ligt de grens m.i. moet je pas opereren als dat medisch noodzakelijk is,; dus niet wanneer heupen te breed o.i.d. zijn, een kromme neus so what!? Bette Midler is er wereldberoemd mee geworden!
    Mensen die alleen om cosmetische redenen onder het mes gaan(uitgezonderd mensen die te maken hebben met ernstige misvormingen en brandwonden e.d.)hebben last van een minderwaardigheidscomplex of zijn flink verslaafd!

  3. Tis niet mijn ding en een alternatief op de (ver-)maakbare mens. Waar ligt de (ethische) grens?
    Ik verwonder me over het feit dat iemand verliefd wordt pas nadat alle drukfouten zijn verwijderd. Wiens minder of meerderwaardigheidscomplex wordt hier geopereerd. Ik besef dat ik oordeel met het risico van een valkuil.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.