Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties2

Poll: heb jij wel eens problemen met je pieper?

Vorige week berichtten we over een patiënt voor wie hulp te laat kwam, omdat een pieper het niet deed. Uit reacties op onze Facebookpagina bleek dat meer collega's last hebben van piepersystemen die niet goed functioneren. Wij zijn benieuwd hoe dit bij jou is.
Foto: Fotolia

Gespecialiseerde hulp voor een in levensgevaar verkerende patiënt in MC Slotervaart liet afgelopen zomer twaalf minuten op zich wachten, omdat een pieper haperde. De patiënt heeft het niet gered. Lees het volledige bericht. Uit reacties op dit bericht op onze Facebookpagina bleek dat meer collega’s last hebben van piepersystemen die niet goed functioneren. Wij zijn benieuwd hoe dit bij jou is.

Deze poll is inmiddels gesloten. 

 

2 REACTIES

  1. Heb geen last met een pieper die niet werkt, omdat ik niet in een ziekenhuis werk. Wel ook nog recentelijk last van een niet deugedelijk werkende werkmobiel. Kon er niet mee bellen en was niet bereiikbaar voor cliënten en collega’s in de thuiszorg. Onwerkelijk!!

  2. Lees alle reacties

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.