Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties2

Poll verkiezingen: op welke partij stem jij?

Van 15 tot en met 17 maart zijn de verkiezingen voor de Tweede Kamer. Nursing is benieuwd welke partijen de meeste stemmen krijgen van verpleegkundigen.
Welke partij krijgt jouw stem deze verkiezingen? Klik op de poll. Foto Arno Massee

Vanwege de coronacrisis zijn sommige stembureaus op 3 dagen open. Op 17 maart zijn alle stembureaus open van 07.30 tot 21.00. Op 15 en 16 maart zijn enkele stembureaus in gemeenten ook open, op de website van je eigen gemeente staat welke. Stemmen in een andere gemeente mag ook, daarvoor moet je bij je eigen gemeente je stempas laten omzetten in een kiezerspas. Ook iemand anders machtigen gaat via je eigen gemeente.

Ook dit jaar staan er een aantal verpleegkundigen op de kieslijst. Lees wat Wieke Paulusma, Aya Selman, Inge Mous en Rick van de Waerdt motiveert om de politiek in te gaan’

Vul de poll in

In de poll staan alle politieke partijen die bij de vorige Tweede Kamer-verkiezingen voldoende stemmen kregen voor een zetel. Stem je op een andere partij, geef dan aan welke in het veld ‘Anders’. Stem je niet of stem je blanco, dan kun je dit ook aanvinken.

2 REACTIES

  1. Lees alle reacties

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.