Let op: de informatie in dit artikel is ten minste vijf jaar oud

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Poll: voel jij je weleens gediscrimineerd?

Heb jij je tijdens je werk weleens gediscrimineerd gevoeld omdat een patiënt of cliënt jouw beoordeelde op basis van bijvoorbeeld huidskleur, seksuele geaardheid, geloofsovertuiging of kleding? Laat het ons weten, stem op de poll.
<p>Poll: voel jij je weleens gediscrimineerd?</p>
Poll: voel jij je weleens gediscrimineerd?

Blogger Jos Kaldenhoven schreef er al eens een blog over: discriminatie. In zijn geval op basis van geslacht, want zijn man zijn leverde weleens weigering van zorg op. ‘Mannen in de thuiszorg worden – nog steeds – geweigerd door cliënten als het gaat om de dagelijkse verzorging: ‘geen vent aan mijn lijf!’ Bij ons in het Brabantse land komt dat soms voor. Ik blogde daar al over in 2008, maar ik heb begrepen dat het in de Randstad vaker voorkomt’, schreef Jos.

Stem op de poll

De redactie van Nursing wil graag weten of verpleegkundige zich weleens gediscrimineerd voelen op de werkvloer? Stem op de poll. Mocht je over je ervaring willen vertellen in Nursing, reageer dan op dit oproepje.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.