Let op: de informatie in dit artikel is ten minste vijf jaar oud

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties11

Praktijkgerichte nascholing voor GGZ-verpleegkundigen

Nurse Academy GGZ maakt leren leuk!

Nurse Academy GGZ is een nieuwe vorm van leren, speciaal voor verpleegkundigen in de Geestelijke Gezondheidszorg. Het combineert actuele vak-informatie in een tijdschrift met de gemakken van e-learning. Dat is leren wanneer het jou uitkomt.

Hoe werkt dat?

1. Je leest de artikelen die jij interessant vindt
2. Na het lezen maak je de online toets.
3. Als je deze online kennistoets hebt gehaald, staan de punten in jouw dossier, hier op www.nurseacademyggz.nl
4. Als je voor vijf studiepunten toetsen hebt behaald, ontvang je automatisch een certificaat voor deze vijf accreditatiepunten.

Een handige manier dus om je klinische kennis en vaardigheden bij te houden. En dan specifiek gericht op de kennis en vaardigheden die jij als GGZ-verpleegkundige nodig hebt.

Aantrekkelijk vakblad met online toets
In het aantrekkelijke nascholingstijdschrift vind je vakinhoudelijke artikelen waar je even voor moet gaan zitten. Gedegen, betrouwbaar, van hoge kwaliteit. De artikelen zijn 3 tot 5 pagina’s lang, zodat het artikel voldoende diepgang heeft en jou als als lezer blijft boeien. Per nummer vind je in ieder geval 10 artikelen over verpleegkundige onderwerpen in de GGZ.

20 Accreditatiepunten per jaar
Via deze website kun je toetsen of je kennis met het lezen van het tijdschrift ook daadwerkelijk is toegenomen. Je kiest zelf welke artikelen je toetst. Zo stel je heel eenvoudig je eigen kennistoets samen. Als je voor vijf studiepunten toetsen hebt behaald, verdien je een certificaat. Natuurlijk is Nurse Academy GGZ geaccrediteerd door het Kwaliteitsregister V&V.

Vergroot je klinische kennis en vaardigheden voor 125 euro per jaar
Nurse Academy GGZ richt zich op het verbeteren van je klinische kennis en vaardigheden. Speciaal voor verpleegkundigen in de GGZ. Een abonnement kost 125 euro per jaar. Je ontvangt vier keer per jaar een nascholingstijdschrift en kunt toetsen maken ter waarde van 20 geaccrediteerde studiepunten.
Klik hier om je te abonneren.

Gemaakt door en voor verpleegkundigen
Een redactie van mensen uit het vak draagt zorg voor de goede kwaliteit. Zij zorgen er ook voor dat de inhoud aansluit bij jouw dagelijkse praktijk van gediplomeerd verpleegkundige, werkzaam binnen de GGZ.

7 redenen om Nurse Academy GGZ te kiezen
• vergroot je klinische kennis en vaardigheden
• vertaalt theorie naar jouw dagelijkse verpleegkundige GGZ praktijk
• is volledig onafhankelijk en ongesponsord
• combineert het gemak van een aantrekkelijk tijdschrift met de uitdaging van e-learning
• nascholen waar en wanneer jij wilt
• didactisch volledig verantwoord
• biedt je 20 geaccrediteerde studiepunten

11 REACTIES

  1. Lees alle reacties
  2. Beste verpleegkundigen,
    Nurse Academy GGZ is geen onderdeel van Nursing. je kunt niet via deze site een proefnummer aanvragen of abonnement nemen. Ga naar de links in bovenstaande pagina, want daar kan dat wel.
    Nurse Academy GGZ is overigens ook gewoon voor Belgische verpleegkundige toegankelijk. De studiepunten zijn daar alleen niet geaccrediteerd.
    De scholing kan natuurlijk ook worden gevolgd door Verzorgenden/IG. De studiepunten zijn daarvoor niet geaccrediteerd.

  3. Wat een prachtig cadeau zo’n tas….voor een man. Als Nurseacademyggz nog steeds denkt dat er alleen maar vrouwen in de verpleging werken en dat dat in de ggz dus waarschijnlijk ook wel precies zo zal zijn dan is deze op commercie gerichte club niet erg op de hoogte van de praktijk, zo lijkt het.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.