Let op: de informatie in dit artikel is ten minste vijf jaar oud

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties8

Praktijkgerichte nascholing voor verpleegkundigen

Nurse Academy maakt leren leuk!

Nurse Academy is een nieuwe vorm van leren. Het combineert actuele vak-informatie in een tijdschrift met de gemakken van e-learning. Dat is leren wanneer het jou uitkomt. Een handige manier dus om je klinische kennis en vaardigheden bij te houden.

Hoe werkt dat?
1. Je leest de artikelen die jij interessant vindt.
2. Na het lezen maak je de online toets.
3. Als je deze online kennistoets hebt gehaald, staan de punten in jouw dossier
4. Als je voor vijf studiepunten toetsen hebt behaald, ontvang je automatisch een certificaat voor deze vijf accreditatiepunten.

Aantrekkelijk vakblad met online toets
In het aantrekkelijke nascholingstijdschrift vind je vakinhoudelijke artikelen waar je even voor moet gaan zitten. Gedegen, betrouwbaar, van hoge kwaliteit. De artikelen zijn 3 tot 5 pagina’s lang, zodat het artikel voldoende diepgang heeft en jou als als lezer blijft boeien. Per nummer vind je in ieder geval 10 artikelen over verpleegkundige onderwerpen.
Klik hier om een voorbeeldexemplaar door te bladeren.

20 Accreditatiepunten per jaar

Via deze website kun je toetsen of je kennis met het lezen van het tijdschrift ook daadwerkelijk is toegenomen. Je kiest zelf welke artikelen je toetst. Zo stel je heel eenvoudig je eigen kennistoets samen. Als je voor vijf studiepunten toetsen hebt behaald, verdien je een certificaat.

Natuurlijk is Nurse Academy geaccrediteerd door het Kwaliteitsregister V&V. Bovendien is Nurse Academy ook geaccrediteerd voor verpleegkundig specialisten.

Vergroot je klinische kennis en vaardigheden voor 99 euro per jaar
Nurse Academy richt zich op het verbeteren van je klinische kennis en vaardigheden. Een abonnement kost 99 euro per jaar (voor nieuwe abonnees). Je ontvangt vier keer per jaar een nascholingstijdschrift en kunt toetsen maken ter waarde van 20 geaccrediteerde studiepunten.
Klik hier om je te abonneren.

Gemaakt door en voor verpleegkundigen
Een redactie van mensen uit het vak draagt zorg voor de goede kwaliteit. Zij zorgen er ook voor dat de inhoud aansluit bij jouw dagelijkse praktijk van gediplomeerd verpleegkundige.

8 REACTIES

  1. Lees alle reacties

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.