Let op: de informatie in dit artikel is ten minste vijf jaar oud

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Prijsvraag

Mail je beste recept voor koken in een kleinschalige woonvorm, en win het boek Samen! Koken voor de groep.

Verzorgenden die in een kleinschalige woonvorm werken, koken elke avond voor de groep. Dat kan soms best lastig zijn. In het kookboek ‘Samen! Koken voor de groep’ vind je heerlijke recepten, nuttige tips en inspiratie om van de dagelijkse groepsmaaltijd een feest te maken. Bij de keuze van de gerechten is rekening gehouden met budget, voorbereidingstijd, gemak, variatie en gezondheid.

 

Mister Kitchen

Mister Kitchen maakte dit boek met veel enthousiasme op verzoek van de Gemiva-SVG Groep. Dit gebeurde naar aanleiding van een serie bijzondere workshops met begeleiders en cliënten. Het boek is het resultaat van een unieke samenwerking waarin creativiteit en plezier centraal stonden. Wie dit boek gebruikt, zal ervaren dat met elkaar koken en eten gelijk staat aan genieten.

 

Je bestelt dit boek HIER 

 

Mail nu je beste recept voor koken in een kleinschalige instelling, en maak kans op dit handige kookboek twv €18,95. TvV mag twee exemplaren verloten onder de inzendingen. Mail je recept naar: redactie@tvvonline.nl

 

Lees ook:

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.