Let op: de informatie in dit artikel is ten minste vijf jaar oud

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Realityserie met medewerkers Cordaan

De Amsterdamse regionale omroep AT5 heeft samen met zorginstelling Cordaan een realityserie gemaakt. Bekijk de uitzendingen hier.
Realityserie met medewerkers Cordaan

Hoewel de zorg bekend staat als een van de zwaarste beroepen, zouden Hetty, Ronald, Lucienne, Jan, Ibtissam en Mechtild hun werkkring voor geen goud willen missen. De zes hoofdpersonen werken op verschillende locaties in Amsterdam. Ook hun cliënten zijn allemaal anders.

Zo is Mechtild werkzaam in de thuiszorg, zij zorgt er voor dat zieke kinderen niet steeds naar het ziekenhuis hoeven en gewoon naar school kunnen gaan. Roland werkt met dementerende bejaarden en Ibtissam zorgt voor mensen die revalideren na een hersenbloeding. Jan werkt in een boten- en oude auto’s-project met verstandelijk gehandicapte jongeren en Hetty is een teammanager in de zorg.

In deze AT5-serie kijk je mee over de schouders van deze zes mensen en zie je hoe zij lief en leed delen met hun cliënten, hoe ze grenzen moeten stellen, mensen uit de put praten en vooral hoe ze problemen oplossen waarvoor geen standaard handleiding bestaat.

Bekijk uitzending

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.