Let op: de informatie in dit artikel is ten minste vijf jaar oud

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Revalidatie voert eigen epd in

Revalidatie Nederland presenteert vandaag, woensdag 22 april, het elektronisch patiëntendossier voor de Revalidatiesector.

De lancering van het elektronisch patiëntendossier voor de revalidatiesector heeft plaats in aanwezigheid van minister Ab Klink. De revalidatiesector is de eerste sector binnen de gezondheidssector die met één en hetzelfde elektronisch patiëntendossier werkt.

Revalidatie EPD
Het Revalidatie Epd is ontwikkeld door drie revalidatiecentra: het Rotterdamse Rijndam revalidatiecentrum, Revalidatiecentrum Amsterdam (RCA) en Heliomare in Wijk aan Zee. De behandelteams hebben nauw samengewerkt met de toekomstige gebruikers.
De andere 21 revalidatiecentra kunnen vanaf vandaag eveneens beginnen met de invoering van het Revalidatie Epd.

Papiervrij
Uiteindelijk moet het epd alle papieren dossiers gaan vervangen. De branche verwacht dat de eerste revalidatie-instelling over een half jaar papiervrij kan zijn en dat alle revalidatiecentra binnen twee jaar volledig met het Revalidatie Epd zullen werken.

Door: redactie Nursing
Zorgvisie

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.