Let op: de informatie in dit artikel is ten minste vijf jaar oud

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Ruth Willemsen (23) wint de Nursing Challenge

Van de honderden deelnemers aan de Nursing Challenge 2013 gaat Ruth Willemsen (23) uit het Gelderse IJzendoorn er met de prijzen vandoor.
Ruth Willemsen (23) wint de Nursing Challenge

De 23-jarige verpleegkundige bij Zideris, een instelling voor verstandelijk beperkten, in Rhenen rondde allevier de Challenge-toetsen met bovengemiddeld goed gevolg af. Een hele prestatie, want maar 14 verpleegkundigen wisten allevier de toetsen in één of twee keer te halen. Ruth wint een geheel verzorgd weekend op de Sprookjescamping te Rheeze t.w.v. € 335,- én een jaar lang onbeperkt cursussen volgen bij E-Nursing, bureau voor online zorgcursussen.

‘De toetsen hadden van mij best pittiger gemogen’

Meer weten over Ruth? We stellen je aan haar, en de andere winnaars voor. Lees meer.

Nursing Challenge

Net als voorgaande jaren werkten ook dit jaar honderden verpleegkundigen zich in het zweet door de kennistoetsen van de Nursing Challenge te maken. Alles voor een goed doel: hun vakkennis ophalen én kans maken op prachtige prijzen. Dit keer startte de wedstrijd in januari 2013 met een toets over pijn. Later volgden toetsen over palliatieve zorg, wondzorg en geriatrie, net als ieder jaar zorgvuldig samengesteld door bureau voor online cursussen E-Nursing. De toetsen bevatten stuk voor stuk pittige vragen die een flink beroep doen op de kennis van het vak. Het idee is simpel: de verpleegkundige die overall het beste scoort op de toetsen én abonnee is van Nursing, wint de Nursing Challenge.

Feiten en cijfers

– Aantal gemaakte toetsen pijn: 2256
– Aantal gemaakte toetsen palliatieve zorg: 1151
– Aantal gemaakte toetsen wondzorg: 762
– Aantal gemaakte toetsen geriatrie: 919
– Slechts 14 verpleegkundigen haalden alle vier de toetsen in één of twee keer (voorwaarde om kans te maken op prijzen).
– Makkelijkste toets (meeste geslaagden): pijn
– Moeilijkste toets (minste geslaagden): geriatrie
– Eén kandidaat maakte de geriatrietoets maar liefst 41 keer!

Nieuwe Challenge

Vanaf april begint de Nursing Challenge 2014! Ook dan zijn er weer mooie prijzen te winnen. Houd de website dus in de gaten voor het laatste nieuws.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.