Let op: de informatie in dit artikel is ten minste vijf jaar oud

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties4

Ruzie over oliebollen bij ziekenhuis

Oliebollen bij het ziekenhuis: kan dat wel?
Ruzie over oliebollen bij ziekenhuis

 

Personeel van het Maxima Medisch Centrum in Veldhoven is in rep en roer over de verkoop van de vette oliebollen. Maar veel bezoekers zijn juist erg blij met de warme snacks. Bekijk het filmpje>>

 

4 REACTIES

 1. Volgens een bericht van Nursing van 23 oktober jl., komen er in de winter minder hartinfarcten voor. Dit komt door vermindering van stress, door het terug zetten van de klok naar zijn oorspronkelijke tijd. Dus dan is die oliebol meteen weer gerechtvaardigd.
  Ik begrijp niet dat er verpleegkundigen zijn, die daar vragen over gaan stellen. Oliebollen zijn traditie in deze tijd. En dat moet ook in een ziekenhuis kunnen. Het geeft toch een bepaalde sfeer en dat komt weer ten goede aan de patiënt.

 2. Lees alle reacties
 3. Moeten we nou echt Roomser zijn dan de Paus??
  Kom op mensen, in deze maand hoort het er gewoon bij, al is het alleen maar de geur van versgebakken oliebollen. Dat geldt ook voor de mensen in een ziekenhuis. En ik kan me echt niet voorstellen dat een patient elke dag aan de oliebollen gaat, dan word je het snel zat denk ik.
  In mijn ziekenhuis staat elk jaar- weliswaar 1 dag- een oliebollenkraampje in de centrale hal en de opbrengst daarvan is voor een goed doel. Dat tovert meteen al een glimlach op het gezicht bij de mensen die binnenlopen.
  Oer-Hollandse tradities moet je in ere houden…..zélfs in een ziekenhuis!

 4. Mag er dan helemaal niks meer, oliebollen worden gebakken in zonnebloem olie en voelen soms wat vettig aan maar 1 keer per jaar moet dat kunnen Ik denk dat het personeel van het ziekenhuis zelf ook wel van een oliebol geniet maar er niet vooruit durft te komen.

 5. Waarom doen mensen tegenwoordig overal zo moeilijk over? Zie er nu eens de goede gedachte erachter.
  Mensen komen en liggen niet voor hun lol in het ziekenhuis, dan mogen ze soms best even verwend worden.
  En 3 oliebollen per dag de hele maand lang, eigen verantwoordelijkheid! Dat doet iemand dan toch wel, ook zonder deze oliebollenkraam.
  Bij het TweeSteden ziekenhuis staat er ook ieder jaar een oliebollenkraam met nieuwjaar, alleen maar positieve reacties.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.