Let op: de informatie in dit artikel is ten minste vijf jaar oud

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties7

SIRE lanceert actie ‘Handen af van onze hulpverleners’

De Stichting Ideële Reclame SIRE lanceerde vorige week de campagne Handen af van onze hulpverleners.
SIRE lanceert actie ‘Handen af van onze hulpverleners’

Uit een onderzoek dat bureau Trendbox in opdracht van SIRE heeft gehouden onder 501 mensen, blijkt dat 85 procent van de Nederlanders geweld tegen hulpverleners ‘meer dan zat is’. Meer dan 40 procent verwacht dat het geweld alleen maar zal toenemen. 17 procent van de ondervraagden vindt dat het geweld behoort tot het beroepsrisico.

7 REACTIES

  1. Goeie reclame, maar zelf een incident mee gemaakt in september in de psychiatrie. Trap tegen me achter hoofd toen ik in functie was als verpleegkundige op afdeling psychiatrie.
    Na mijn aangifte zou de zaak voorkomen bij politie rechter, maar patiënt kon zich niks herinneren van het voorval en de zaak werd niet verder behandeld.
    Ik zit met mijn rest klachten en patiënt gaat vrij uit…

  2. Lees alle reacties
  3. blijf met je poten van die mensen af ze zijn er om jou mij en iedereen te helpen .
    degene die zicht toch vergrijpen zware straffen en drie maanden verplicht mee laten lopen dan zien ze welke ramp ze voor anderen zijn Tot ze zelf hulp nodig hebben.

  4. gisteren naar de film doodslag geweest deze film moet op alle middelbare scholen in nederland vertoond worden en aan allen die geweld hebben gepleegd tegen de hulpverleners. Waarom zou je geweld gebruiken tegen iemand die je komt helpen???

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.