Let op: de informatie in dit artikel is ten minste vijf jaar oud

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Snijzaal wederom naar Nursing Experience

Ook dit jaar krijgt een klein groepje verpleegkundigen op de Nursing Experience de unieke kans een varkenshart te ontleden.
Snijzaal wederom naar Nursing Experience

In een workshop van anderhalf uur neemt Albert van Linge, arts-anatoom van de afdeling anatomie van het Radboudumc in Nijmegen, jou en collega-verpleegkundigen mee in de anatomie en embryologie van het hart, en leert hij je hoe je het scalpel moet hanteren. Het is voor de tweede keer dat Nursing dit bijzondere practicum aanbiedt op de Nursing Experience. Vorig jaar was het een groot succes.

Inschrijven voor De Snijzaal

De Snijzaal wordt op beide dagen van de Experience aangeboden. Schrijf je in voor de Nursing Experience op 1 of 2 december>>>

‘Kennis van anatomie maakt je beter in je vak’

Nog dieper ingaan op de anatomie? In oktober vindt alweer het derde Nursing College plaats, waarin deelnemers de hele dag hun anatomiekennis kunnen verdiepen. Niet aan de hand van anatomieplaatjes, maar van echte organen. Lees hier wat je zoal kunt verwachten>>>

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.