Let op: de informatie in dit artikel is ten minste vijf jaar oud

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties1

Stelende verzorgende aangehouden

Een 22-jarige verzorgende uit Den Haag is aangehouden omdat ze bewoners in een verzorgingshuis beroofde.
Stelende verzorgende aangehouden
Foto: Stock.XCHNG

Dit meldt Omroep West. De bewoners van het verzorgingshuis misten de laatste tijd steeds vaker spullen. Ze deden daarvan aangifte bij de politie. Deze zette diverse middelen in om de diefstallen te onderzoeken, zoals verdekt opgestelde camera’s. Naar aanleiding van de camerabeelden kon de vrouw worden aangehouden. De politie verwacht dat de onrust in het verzorgingshuis nu afneemt. Toch zet de recherche het onderzoek voort.

 

Lees ook:

1 REACTIE

  1. Hier in mijn omgeving is een verzorgende ook aangehouden en zelfs veroordeeld, maar ja, een van de verzorgenden die bestolen was, kwam de verzorgende tegen in het huis waar haar moeder is, werkzaam daar dus.Het is dus helemaal niet goed geregeld, het zou óf zo moeten zijn dat verzorgenden een BIG register krijgen waar dit dan in komt te staan, of er moet een register komen waar veroordelingen zichtbaar zijn. Het moet toch niet zo zijn dat een veroordeelde verzorgende nog voor het uitzitten van de straf al weer werkt in een huis met kwetsbare ouderen.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.