Let op: de informatie in dit artikel is ten minste vijf jaar oud

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Stond jouw instelling onder verscherpt toezicht?

Hoe is het om in een instelling te werken dat onder verscherpt toezicht van de inspectie staat/heeft gestaan?
Stond jouw instelling onder verscherpt toezicht?

Wat voor impact heeft het, als de media bol staan van die ene gebeurtenis, die in jouw ziekenhuis of thuiszorginstelling heeft plaatsgevonden? Hoe is het als je je op elke verjaardag of in de supermarkt moet verantwoorden over jouw werkplek?

Gezocht
Voor een artikel is Nursing op zoek naar verpleegkundigen die werken of hebben gewerkt in een instelling die onder verscherpt toezicht van de Inspectie heeft gestaan, of waar iets heftigs heeft plaatsgevonden wat groot werd uitgemeten in de media. Werk je bijvoorbeeld in het VUmc ten tijde van de affaire met EyeWorks en de verborgen camera’s? Bij het Maasstad ten tijde van de Klebsiella uitbraak? Of bij Osira toen bleek dat er onverantwoorde zorg werd geleverd?

Nursing wil graag je verhaal horen voor een artikel over de impact van een onder toezichtstelling. Uiteraard kan dat anoniem. Mail je reactie naar nienke.berends@reedbusiness.nl, je gegevens blijven alleen bekend bij de redactie.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.