Let op: de informatie in dit artikel is ten minste vijf jaar oud

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Tekst nieuwe cao ziekenhuizen bekend

De volledige tekst van de cao ziekenhuizen die begin maart is gesloten tussen vakbonden en werkgevers is nu online te zien op de website van de Nederlandse Vereniging van Ziekenhuizen (NVZ).
Tekst nieuwe cao ziekenhuizen bekend
Foto: Arno Massee

GA DIRECT NAAR DE TEKST VAN DE CAO ZIEKENHUIZEN >>>

Op 4 maart sloten vakbonden en werkgevers een akkoord voor een nieuwe cao ziekenhuizen. Verpleegkundigen krijgen een cao met een loonsverhoging, goede afspraken over de onregelmatigheidstoeslag en recht op scholing. Tot nu toe was alleen de tekst van het onderhandelaarsakkoord in te zien, maar inmiddels staat de volledige tekst online op de website van de Nederlandse Vereniging van Ziekenhuizen (NVZ).

5 belangrijke punten uit cao ziekenhuizen

Nursing zet samen met Rolf de Wilde, onderhandelaar bij vakbond NU’91, de belangrijkste punten op een rij. Lees meer >>>

Cao Ziekenhuizen

De nieuwe cao gaat met terugwerkende kracht in per 1 maart 2014 en loopt tot 31 december 2016. De onderhandelingen tussen werkgevers en vakbonden verliepen vanaf het begin stroef en vakbonden voerden door het land ‘patiëntvriendelijke acties’. We publiceerden afgelopen maanden veel artikelen over de nieuwe cao ziekenhuizen. Een overzicht:
– 5 belangrijke punten uit cao ziekenhuizen
– Veelgestelde vragen over de cao ziekenhuizen
– Akkoord cao ziekenhuizen bereikt
– Onderhandelingen cao ziekenhuizen gaan verder
– Nog steeds geen nieuwe cao ziekenhuizen
– Verpleegkundigen in actie voor nieuwe cao ziekenhuizen

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.