Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties1

Teruggekeerd naar het vak vanwege corona? We willen je graag interviewen

Van de ruim 20.000 medische professionals die zich hebben gemeld om zorginstellingen een handje te helpen, zijn er al 800 gekoppeld aan een werkgever in nood. Ben of ken jij zo iemand?
Artsen en verpleegkundigen van Defensie volgen een interne opleiding bij Ziekenhuis Gelderse Vallei zodat zij aan de slag kunnen op de afdelingen intensive care en spoedeisende hulp. Foto: ANP JEROEN JUMELET

We hebben inmiddels genoeg aanmeldingen voor dit artikel, je hoeft dus niet meer te reageren. 

Van de ruim 20.000 medische professionals die zich hebben gemeld om zorginstellingen een handje te helpen, zijn er al 800 gekoppeld aan een werkgever in nood kopte Skipr.nl vorige week.

Interesse?

Voor een artikel zijn we op zoek naar een aantal bijzondere ‘corona-herintreders.’ Ben jij of ken jij een verpleegkundige die was gestopt met het vak, en die vanwege de coronacrisis weer (tijdelijk) terug is?

We hebben inmiddels genoeg aanmeldingen voor dit artikel, je hoeft dus niet meer te reageren. 

1 REACTIE

  1. Dag Nienke,
    Ik kan helaas vanwege een chronische ziekte niet mee helpen de corona patiënten te verplegen, maar O, wat zou ik het graag gedaan hebben, werken als verpleegkundige in de frontlinie. Het maakt mij ongelooflijk verdrietig en tegelijkertijd ongelooflijk trots op al Mijn collega verpleegkundigen, die ondanks het grote besmetting gevaar, toch de barricades op gaan. In het bijzonder wil ik mijn respect uitspreken voor kleine Miranda, onze Miranda waar ik mee werkte in het, toen geheten, Ziekenhuis Hilversum, die zich vrijwillig heeft opgegeven bij het corona team in het verpleeghuis Gooizicht in Hilversum. Zet hem op Mir, maar pas ook goed op jezelf.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.