Let op: de informatie in dit artikel is ten minste vijf jaar oud

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties3

Tijdschrift Nursing is vernieuwd!

Meer diepgang en opinie, spraakmakende interviews en nieuwe rubrieken. Maar dat niet alleen, het tijdschrift Nursing heeft een complete restyling ondergaan: de artikelen zijn nu makkelijker te scannen, er is gelet op spannender fotografie en er is meer rust en eenheid gebracht in de totale uitstraling. Vanaf vandaag ligt de nieuwe Nursing bij jou in de brievenbus, als je abonnee bent tenminste.
Tijdschrift Nursing is vernieuwd!

‘Het duurde even, maar dan heb je ook wat. Urenlange brainstormsessies met verpleegkundigen uit Nederland en Vlaanderen, pittige discussies tussen redacteuren onderling en vooral heel lange meetings met de vormgever. Het heeft allemaal geleid tot dit resultaat’, vertelt hoofdredacteur Alexia Hageman.

Groot interview
In het meinummer van Nursing staat onder meer een artikel over privacy in zes precaire situaties, maar ook over de succesfactoren van zelfsturende teams, alarmsignalen van de huid en hoe labwaarden te interpreteren. Ook stellen de Nursing-bloggers – die je regelmatig terugziet op de site – zich officieel aan je voor middels korte pittige interviews. Hageman: ‘Het grote interview als genre hebben we teruggebracht want er zijn tegenwoordig veel verpleegkundigen die het verdienen om goed aan het woord gelaten te worden over hun passie, en waar anderen veel van kunnen leren. In dit nummer wordt het spits afgebeten door Hester Vermeulen, EBP-expert in het AMC in Amsterdam. Niet voor niets, want dat past binnen het thema van de komende Dag van de Verpleging op 12 mei.

En wat vinden de verpleegkundigen?
De nieuwe vormgeving is een mooi begin, maar alles kan altijd beter en dus is de redactie ontzettend benieuwd wat de lezers van de nieuwe Nursing vinden. Laat het ons weten! Stuur een mail naar de redactie nursing@reedbusiness.nl of laat iets achter in het reactieveld onderaan dit bericht. Tenslotte maken we Nursing nog altijd alleen voor jullie.

Nog geen abonnee? Neem dan nu een tweejarig abonnement met 50 procent korting. Je betaalt dan maar €35,- per jaar.

3 REACTIES

  1. Lees alle reacties

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.