Let op: de informatie in dit artikel is ten minste vijf jaar oud

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties2

Toets 2 Challenge: verpleegkundig rekenen

Toets nummer twee gaat over verpleegkundig rekenen.
Toets 2 Challenge: verpleegkundig rekenen

De tweede toets van de Nursing Challenge is vanaf dinsdag 1 juni 2010 beschikbaar en bevat dertig pittige rekenvragen. Je hebt maar twee kansen om de toets te maken! Houd hier rekening mee en pak er voor de zekerheid een kladblokje, rekenmachine én passende literatuur bij, zoals het boek Toegepast rekenen voor zorg en verpleging van Elsevier Gezondheidszorg. Zo kun je feitjes die je niet weet opzoeken!

LET OP: de laatste toets telt! Dus ben je voor de eerste toets geslaagd, bedenk je dan goed of je het er nog eens op wilt gokken voor een beter resultaat. Ben je gezakt, dan spreekt voor zich dat je de toets nog eens probeert. De goede en foute antwoorden krijg je niet direct te zien, zodat iedereen een eerlijke kans krijgt. 

E-Nursing
De kennistoetsen van de Nursing Challenge worden zorgvuldig samengesteld door E-Nursing. E-nursing is geaccrediteerd door de Accreditatiecommissie Kwaliteitsregister Verpleegkundigen & Verzorgenden, wat betekent dat wanneer je een cursus hebt gevolgd bij E-nursing, je accreditatiepunten krijgt voor het Kwaliteitsregister van de V&VN. Voor iedere toets krijg je 2 accreditatiepunten.

Toets 2
Om de toets te kunnen maken moet je je eerst registreren. Deze gegevens zijn van belang voor alle communicatie rondom de Challenge. Uiteraard wordt zorgvuldig met je gegevens omgegaan.

Direct naar toets 2: verpleegkundig rekenen (2 accreditatiepunten)

Succes!

Klik hier voor een compleet overzicht van alle toetsen rondom de Nursing Challenge.


De Nursing Challenge wordt mede mogelijk gemaakt door

2 REACTIES

  1. Lees alle reacties
  2. Beste, ik ben apotheker en geef lessen verpleegkundig rekenen; graag zou ik de vraagstellingen weten, maar gezien ik geen verpleegkundige ben zal ik wel geen toegang krijgen tot de vragen.Groeten.Bernard Vanhoutte
    AZ Sint-Jan AV Brugge-Oostende, campus Brugge

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.