Let op: de informatie in dit artikel is ten minste vijf jaar oud

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Toets 3 Challenge: Klinisch redeneren

Toets nummer drie gaat over klinisch redeneren.
Toets 3 Challenge: Klinisch redeneren

De derde toets van de Nursing Challenge bevat dertig pittige vragen die een flink beroep doen op jouw talent voor klinisch redeneren. Je hebt maar twee kansen om de toets te maken! Houd hier rekening mee en pak er voor de zekerheid een kladblokje, rekenmachine én passende literatuur bij. Zo kun je feitjes die je niet weet opzoeken!

Literatuur

LET OP: de laatste toets telt! Dus ben je voor de eerste toets geslaagd, bedenk je dan goed of je het er nog eens op wilt gokken voor een beter resultaat. Ben je gezakt, dan spreekt voor zich dat je de toets nog eens probeert. De goede en foute antwoorden krijg je niet direct te zien, zodat iedereen een eerlijke kans krijgt. 

E-Nursing
De kennistoetsen van de Nursing Challenge worden zorgvuldig samengesteld door E-Nursing. E-nursing is geaccrediteerd door de Accreditatiecommissie Kwaliteitsregister Verpleegkundigen & Verzorgenden, wat betekent dat wanneer je een cursus hebt gevolgd bij E-nursing, je accreditatiepunten krijgt voor het Kwaliteitsregister van de V&VN. Voor iedere toets krijg je 2 accreditatiepunten.

Portfolio
Zodra je naar de site van E-Nursing gaat en daar de toets maakt, krijg je je eigen portfolio. Daar vind je naast de eerste toets over anatomie & fysiologie en de tweede toets over verpleegkundig rekenen, ook de derde toets klinisch redenen. Later wordt hier ook toets 4 van de Challenge aan toegevoegd. Op E-Nursing staan nog tientallen andere toetsen om je verpleegkundige kennis bij te spijkeren, dus je kunt je portfolio ook na de Nursing Challenge nog gebruiken.

Toets 3
Om zo’n portfolio te krijgen moet je je eerst registreren. Deze gegevens zijn van belang voor alle communicatie rondom de Challenge. Uiteraard wordt zorgvuldig met je gegevens omgegaan.

Direct naar toets 3: Klinisch redenen (2 accreditatiepunten)

Succes!

Klik hier voor een compleet overzicht van alle toetsen rondom de Nursing Challenge.


De Nursing Challenge wordt mede mogelijk gemaakt door

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.