Let op: de informatie in dit artikel is ten minste vijf jaar oud

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Toets 3 Nursing Challenge: wondzorg

Maak hier de tweede toets van de Nursing Challenge 2013 over wondzorg. Deze toets van de Nursing Challenge bevat pittige vragen.
Toets 3 Nursing Challenge: wondzorg

Je hebt maar twee kansen om de toets te maken! Houd hier rekening mee en pak er voor de zekerheid literatuur bij, zoals het handboek Wondzorg van Reed Business Education, of het artikelen behorend bij de wondspecial in Nursing september. Zo kun je feitjes die je niet weet opzoeken. Heb je Nursing september niet? Neem dan een abonnement en vraag het nummer alsnog aan.

E-Nursing

De kennistoetsen van de Nursing Challenge worden zorgvuldig samengesteld door E-Nursing. E-nursing is geaccrediteerd door de Accreditatiecommissie Kwaliteitsregister Verpleegkundigen & Verzorgenden, wat betekent dat wanneer je een cursus hebt gevolgd bij E-nursing, de accreditatiepunten bijgeschreven zullen worden in het Kwaliteitsregister van de V&VN. Voor iedere toets van de Nursing Challenge ontvang je 2 accreditatiepunten.

Laatste toets telt!


Ga direct naar de toets.
De laatste toets telt! Dus ben je voor de eerste toets geslaagd, bedenk je dan goed of je het er nog eens op wilt gokken voor een beter resultaat.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.