Let op: de informatie in dit artikel is ten minste vijf jaar oud

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Toets 4 Challenge: Verpleegkundige praktijk

Toets nummer vier gaat over achtergronden van de verpleegkundige praktijk.
Toets 4 Challenge: Verpleegkundige praktijk

Ook de vierde toets van de Nursing Challenge bevat dertig pittige vragen. Je hebt maar twee kansen om de toets te maken!

LET OP:

de laatste toets telt! Dus ben je voor de eerste toets geslaagd, bedenk je dan goed of je het er nog eens op wilt gokken voor een beter resultaat. Ben je gezakt, dan spreekt voor zich dat je de toets nog eens probeert. De goede en foute antwoorden krijg je niet direct te zien.

E-Nursing
De kennistoetsen van de Nursing Challenge worden zorgvuldig samengesteld door E-Nursing. E-nursing is geaccrediteerd door de Accreditatiecommissie Kwaliteitsregister Verpleegkundigen & Verzorgenden, wat betekent dat wanneer je een cursus hebt gevolgd bij E-nursing, de accreditatiepunten bijgeschreven zullen worden in het Kwaliteitsregister van de V&VN.

Toets 4
Om de toets te kunnen maken met je je eerst registreren. Deze gegevens zijn van belang voor alle communicatie rondom de Challenge. Uiteraard wordt zorgvuldig met je gegevens omgegaan.

Direct naar toets 4: de verpleegkundige praktijk (2 accreditatiepunten)

Succes!

Klik hier voor een compleet overzicht van alle toetsen rondom de Nursing Challenge.


De Nursing Challenge wordt mede mogelijk gemaakt door
 

    

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.