Let op: de informatie in dit artikel is ten minste vijf jaar oud

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Toetsen Nursing Challenge nog beschikbaar tot 1 januari

Meedoen aan de Nursing Challenge kan nog t/m 31 december 2013. Daarna zijn de toetsen niet meer beschikbaar en wordt een winnaar gekozen.
Toetsen Nursing Challenge nog beschikbaar tot 1 januari

De Nursing Challenge is een jaarlijks terugkerende wedstrijd voor verpleegkundigen om hun algemene kennis over het vak te testen. Dit gebeurt aan de hand van vier online toetsen over uiteenlopende onderwerpen. De verpleegkundige die overall het beste scoort, wint. Tot nu toe deden ruim 2000 verpleegkundigen mee aan de toetsen van de Nursing Challenge over pijn, wondzorg, palliatieve zorg en geriatrie. Naar het overzicht van de toetsen.

E-Nursing

De kennistoetsen van de Nursing Challenge worden zorgvuldig samengesteld door E-Nursing. De toetsvragen zijn samengesteld uit boeken van Reed Business Education en artikelen uit het tijdschrift Nursing. E-Nursing is geaccrediteerd door de Accreditatiecommissie Kwaliteitsregister Verpleegkundigen & Verzorgenden, wat betekent dat voor iedere toets accreditatiepunten bijgeschreven zullen worden in het Kwaliteitsregister van de V&VN. Voor iedere toets van de Nursing Challenge ontvang je 2 accreditatiepunten.

And the winner is…

Heb je de toetsen van de Nursing Challenge met goed gevolg afgerond? Dan kan het zijn dat de redactie van Nursing in de eerste weken van januari contact met je opneemt. Houd je mailbox en/of telefoon dus in de gaten! Bekijk hier wat je kunt winnen!

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.