Let op: de informatie in dit artikel is ten minste vijf jaar oud

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

TvV Kennisquiz

Wat weet jij?
gamila

Kies steeds 1 van de 4 antwoorden. Vul je oplossing, bijvoorbeeld ABCD, in op het digitale formulier. Sluitingsdatum: 13 juli 2009.

 

Dit kun je winnen:

 

Genieten met Gamila

Justin Timberlake, Madonna en Rihanna en de rest van Hollywood is razend enthousiast over de nieuwste vinding op het gebied van verzorgingsproducten: Gamila Secret. Deze zeep is volgens een oud recept handgemaakt in Israël van 100% natuurlijke grondstoffen en kun je voor je hele lichaam gebruiken. De cream bar bevat zeven verschillende oliën en vijftien kruiden. Op natuurlijke wijze herstelt Gamila Secret de vochtbalans van je hele lichaam en maakt de huid weerbaar tegen externe invloeden. Een genot voor onder de douche!

Kijk voor meer info op http://www.gamilasecret.nl/

TvV mag vijf verwenpakketjes twv  € 75 verloten onder prijswinaars van de kennisquiz. Hierin vind je twee cream bars (Lavender Heaven en Jasmine Comfort) van Gamila Secret, een reiszakje en een puff.

 

Vegetarisch kookboek

Vegetarisch eten is niet meer alleen voor geitenwollensokken-types weggelegd: steeds meer mensen kiezen voor een leven zonder vlees, en de hippe vegetarische restaurantjes schieten als paddenstoelen uit de grond. Maar waarom uit eten gaan, als je zélf een heerlijke vega-maaltijd op tafel kunt zetten? In het onlangs verschenen kookboek Eigentijds Vegetarisch vind je ruim 120 recepten die geïnspireerde ideeën opleveren voor het gebruik van eenvoudige ingrediënten.

Eigentijds Vegetarisch. Auteur: Maria Elia. ISBN: 9789059562950 . Uitgever: Fontaine Uitgevers B.V. Prijs: € 19,95.

TvV mag drie exemplaren van dit mooie vegetarische kookboek weggeven. Hebben? Doe dan de quiz!

 

Flip-floppend de zomer door

We mogen het eindelijk zeggen: het is zomer! Dus tijd om de open schoentjes en teenslippers uit de kast te halen. Wij zweren nog altijd bij de flipflops van Havaianas. En we zijn niet de enige: Havaianas zijn wereldwijd de best verkochte teenslippers. Logisch: ze zijn simpel, stijlvol, en o zo lief voor onze voetjes. Je kunt deze stoere stappers al vanaf € 12 kopen op www.slipperwebshop.nl

TvV mag 3 winnaars van de kennisquiz blij maken met een origineel paar Havaianas. Je mag ze zelf uitzoeken op de site voor een max. bedrag van € 30

 

DE QUIZ

 

1) Hoe heet het apparaatje waarmee een verzorgende de werktijd per cliënt registreert?

 

A IA

B IO

C OI

D OO

 

2) Hypoxemie is …

A Een tekort aan zuurstof in het bloed.

B Een aandoening van de luchtwegen

C Chronische bronchitis

D COPD

 

3) Wat moeten ouderen in verpleeg- en verzorgingshuizen volgens de Gezondheidsraad extra krijgen toegediend?

 

A Vitamine A

B Vitamine B

C Vitamine C

D Vitamine D

 

4)Hoe heet de staatssecretaris van VWS (Volksgezondheid, Welzijn en Sport)?

 

A Manon van Berge

B Jet Bussemaker

C Renske Leijten

D Marja Kalman

 

Weet jij de antwoorden? Ga dan naar het FORMULIER

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.