Let op: de informatie in dit artikel is ten minste vijf jaar oud

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

TvV Kennisquiz

Wat weet jij?
maart

Doe de quiz en maak kans op een prachtige armband, de nieuwste thriller van Dan Brown, of een Nutella-kookboek. Kies steeds 1 van de 4 antwoorden. Vul je oplossing, bijvoorbeeld ABCD, in op het digitale formulier. Sluitingsdatum: 5 april 2010. 
 

 

Dit kun je winnen:

 

De nieuwste Dan Brown

Na het weergaloze succes van De Da Vinci Code en Het Bernini Mysterie is bestsellerauteur Dan Brown zeker niet uitgeschreven. In zijn jongste pennenvrucht Het Verloren Symbool staat hoofdpersoon Robert Langdon weer voor raadsels en mysterieuze codes die moeten worden opgelost en ontcijferd om zijn goede vriend uit handen van zijn ontvoerders te krijgen. Een echte pageturner!

Het Verloren Symbool. € 22,90. Door: Dan Brown. ISBN: 9789024553280. Uitgeverij:Luitingh. Meer info:http://www.tvvonline.nl/www.dan-brown.nl.

 

 

 

Sieraden met een verhaal

Op zoek naar een bijzonder cadeau? Kijk dan eens op de website van A beautiful story. Hier vind je de  mooiste sieraden, tassen en kleding die elk een bijzonder verhaal hebben én goed zijn voor het milieu. Bijvoorbeeld de Beads for Life, prachtige kralenarmbanden en kettingen die gemaakt zijn door vrouwen uit Kathmandu. Zij verdienen hiermee de kost. Een aanrader. Meer info: http://www.abeautifulstory.nl/.

 

 

 

 

 

  

Creatief met Nutella

Als je dacht dat je met chocopasta alleen je boterham of pannenkoek kunt besmeren, heb je het mis! In Het grote Nutella-kookboek vind je maar liefst 350 verrassende en originele recepten met Nutella. Van profiteroles tot Nutella-ijs, het komt allemaal aan bod in deze chocopastabijbel. Leuk om te gebruiken op kinderpartijtjes! Het grote Nutella-kookboek. Door: Paola Balducchi. Prijs: € 19,90. ISBN: 9789023012627. Uitgeverij: Becht (Gottmer Uitgevers Groep). www.gottmer.nl/becht.

 

 

 

 

 

De quiz:

 

1) In welk Amsterdams zorgcentrum bestaat roze

dagbesteding?

A De Rietvinck

B De Geelgors

C De Nachtegaal

D De Kolibrie

 

2) De afkorting Hiv staat voor …

A Humaan Integraal Virus

B Humaan Immunodeficiëntie Virus

C Humaan Inefficiëntie Virus

D Humaan Interactie Virus

 

3) In welk land ligt de stad Odense?

A Zweden

B Finland

C Noorwegen

D Denemarken

 

4) Danny de Munk is ambassadeur van …

A De Zonneschijn

B De Zonnebloem

C De Zonnewijzer

D De Zonnetuin

 

Weet jij de antwoorden? Ga dan snel naar het FORMULIER

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.