Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

TvZ samen verder met EBP tijdschrift

Vakblad TvZ voor verpleegkundigen heeft de krachten gebundeld met het Nederlands Tijdschrift voor Evidence Based Practice. Zij gaan samen verder als één vakblad voor verpleegkundigen.
TvZ heeft een nieuwe vormgeving en de redactie is aangevuld met experts.

Voortaan is er in TvZ nog meer ruimte voor Evidence-based practice (EBP). Elk nummer staan 18 pagina’s onderzoek met die cases uit de praktijk. Evidence-based practice (EBP) en wetenschappelijk onderzoek krijgt zo een nog prominentere rol in het vakblad. Ook is de redactie uitgebreid met twee experts op het gebied van EBP en wetenschappelijk onderzoek: dr. Catharina van Oostveen en dr. Anne Eskes. De vormgeving is vernieuwd, en er is een nieuw logo en ondertitel: Verpleegkunde in praktijk en wetenschap.

Korting op abonnement

TvZ staat bekend om ter zake doende artikelen voor en door verpleegkundigen en experts die hun kennis en ervaring over vernieuwende projecten en gebeurtenissen willen delen. De diepgaande en wetenschappelijke artikelen gaan over onderzoek, opinie, beleid en management. Nieuwe abonnees krijgen maar liefst dertig procent korting op het eerste jaar. Klik hier voor meer info en de kortingscode >>

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.