Let op: de informatie in dit artikel is ten minste vijf jaar oud

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Verdien €100 voor bedenken zomeractiviteit

Bedenkt een leuke zomeractiviteit voor cliënten, en verdien € 100. Dat de zomeractie in de zorg die CNV Publieke Zaak is gestart. Volgens de vakbond stromen de ideeën binnen.

In de zorg is in de vakantieperiode vaak een gebrek aan tijd en geld om (extra) activiteiten in zomerse sferen te organiseren. Verzorgenden moeten creatief zijn om met minder collega’s dan normaal én een beperkt budget de bewoners of cliënten toch een vakantiegevoel te bezorgen.

 

Barbecue

CNV Publieke Zaak wil deze medewerkers graag helpen door een steentje bij te dragen aan een aantal activiteiten. Er is al een flink aantal ideeën ingediend op de site. Deze variëren van een barbecue, tot een sportdag. Rode draad is dat verzorgenden hun bewoners of cliënten een leuke tijd willen bezorgen en daarvoor in de zomerperiode graag iets extra’s willen organiseren. 

 

Meedoen

Goede vakantie-ideeën kunnen nog ingediend worden tot en met 4 juli. Zowel leden als niet-leden worden van harte uitgenodigd mee te doen. CNV Publieke Zaak kiest tien ideeën uit, die worden beloond met 100 euro.

 

Klik hier om mee te doen

 

Bron: CNV Publieke Zaak

Foto: ANP (Robin Utrecht)

 

Lees ook:

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.