Let op: de informatie in dit artikel is ten minste vijf jaar oud

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Verkiezing opent met vliegende start

Gisteren opende de stemming voor de Verpleegkundige van het Jaar verkiezing 2009. Al meer dan duizend bezoekers van Nursing.nl hebben hun stem uitgebracht.
Verkiezing opent met vliegende start

Verpleegkundigen Cathelijn de Haan, Jip Lubberink en Yfke Nawijn vormen gezamenlijk de top drie in de verkiezing Nursing Verpleegkundige van het Jaar. Bezoekers van Nursing.nl kunnen nog tot volgende week woensdag een stem uitbrengen op één van hen.

Uitreiking
Vervolgens mag degene met de meeste stemmen zichzelf Verpleegkundige van het Jaar 2009 noemen. Hij of zij krijgt een feestelijke uitreiking in zijn of haar eigen instelling en een prijs die tot op de dag van de uitreiking een verrassing blijft. Ook voor de nummers 2 en 3 is er een ‘beloning’.

Stemmen maar!
Wil je ook stemmen maar weet je nog niet op wie? Oriënteer je dan door de profielen van de drie kandidaten te lezen en het voorstelfilmpje te bekijken. Vervolgens kun je je stem uitbrengen via de poll.

De verkiezing
De Nursing Verpleegkundige van het Jaar Verkiezing is een jaarlijks terugkerende aangelegenheid om verpleegkundigen die dat verdienen eens in het zonnetje te zetten. Uit alle inzendingen nomineerde de redactie van Nursing drie verpleegkundigen die uitblinken in collegialiteit, hart voor patiënten en die bovenal het vak van verpleegkundige profiel geven.

Door: redactie Nursing, Nienke Berends  

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.