Let op: de informatie in dit artikel is ten minste vijf jaar oud

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties4

Verpleegkundige aangevallen in tandartspraktijk

Afgelopen dinsdag heeft een tandartspatiënt in het Drentse Nietap een ambulanceverpleegkundige aangevallen en mishandeld. De verpleegkundige raakte licht gewond.
Verpleegkundige aangevallen in tandartspraktijk

De verdachte is aangehouden en ingesloten op een politiebureau, zo meldt de politie.

Worsteling
De man was voor een gebitsbehandeling in de praktijk. Plots werd hij onwel en viel op de grond. Na melding arriveerde een verpleegkundige met ambulance. De verpleegkundige wilde de inmiddels bijgekomen man onderzoeken. Die ging om onbekende reden finaal door het lint, bedreigde de verpleegkundige en viel hem aan.

Verpleegkundige lichtgewond
Er ontstond een worsteling, waarbij beide mannen op de grond vielen. De verpleegkundige raakte daarbij lichtgewond, maar wist de man toch onder de controle te krijgen. De gewaarschuwde politie hield hem even later aan. Op het bureau verklaarde hij zich niks van het incident te kunnen herinneren.

Politie.nl
Door: redactie Nursing

4 REACTIES

  1. Lees alle reacties
  2. Helaas zijn zulke incidenten ‘gewoon’ geworden. Er is nu alleen meer aandacht voor. Toen ik een jaar of 10 geleden in de psychiatrie werkte was geweld tegen verpleegkundigen een regelmatig iets. Ik ben zelfs een keer op de ok tafel terecht gekomen omdat ik zo erg was toegetakeld door een ‘cliënt’. Aangifte heeft uiteindelijk me mijn baan gekost.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.