Let op: de informatie in dit artikel is ten minste vijf jaar oud

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties3

Verpleegkundige bedreigd door 16-jarige patiënt

Een 16-jarig meisje is vrijdagavond in ziekenhuis Bernhoven aangehouden omdat ze een verpleegkundige had bedreigd. Ze zit vast voor verhoor.
Verpleegkundige bedreigd door 16-jarige patiënt

Het meisje was opgenomen maar ze was het kennelijk niet eens met de huisregels. Ze schold de dienstdoende verpleegkundige uit. Toen het meisje kort daarna gesommeerd werd het ziekenhuis in verband met haar gedrag te verlaten, kreeg de verpleegkundige  opnieuw de nodige beledigingen te verwerken. Later bedreigde het meisje de betreffende verpleegkundige ook nog met de dood.

Aangifte

Toen de verpleegkundige met de inmiddels gealarmeerde politie in gesprek was probeerde het meisje haar ook nog aan te vliegen, wat kon worden voorkomen. Agenten namen de patiënte mee naar het bureau en sloten haar in. De medewerkster van het ziekenhuis deed aangifte.

Agressie in thuiszorg

Het afgelopen jaar had een op de drie medewerkers in de thuiszorg een enkele keer te maken met verbale agressie als schelden, schreeuwen, vernederen, treiteren en pesten. Lees meer >>>

3 REACTIES

  1. Lees alle reacties

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.