Let op: de informatie in dit artikel is ten minste vijf jaar oud

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties2

Verpleegkundige in Raad van Toezicht OLVG

Voormalig verpleegkundige Marie-José Willemse is benoemd tot lid van de Raad van Toezicht in het Onze Lieve Vrouwe Gasthuis (OLVG) te Amsterdam.

Zij is van oorsprong verpleegkundige en heeft verscheidene aanvullende opleidingen gevolgd op het gebied van management en strategische beleidsontwikkeling. Zij heeft ervaring in de onderwijswereld, diverse managementfuncties vervuld binnen de gemeentelijke overheid en was van 2003 tot 2010 directeur van verpleegkundige beroepsorganisatie Verpleegkundigen & Verzorgenden Nederland (V&VN).

OLVG
Door: redactie Nursing

Meer weten? Word nu abonnee van Nursing.

2 REACTIES

  1. Helemaal mee eens dat dit een goede zaak is, maar wat is hier zo bijzonder aan? Ik ben al een aantal jaar lid van de Raad van Toezicht van het IJsselland ziekenhuis in Capelle aan den IJssel. Nooit geweten dat dit een persbericht waard was. Overigens is het een kwestie van solliciteren en netwerken, zo’n lidmaatschap. Je moet wel veel afweten van de wet- en regelgeving en er niet voor terugschrikken om jaarrekeningen te controleren en met alle geledingen om de tafel te gaan, inclusief de Raad van Bestuur.

  2. Lees alle reacties

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.