Let op: de informatie in dit artikel is ten minste vijf jaar oud

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Verpleegkundige Isata Allouti beste praktijkopleider

Isata Allouti, verpleegkundige bij het Utrechtse Diakonessenhuis, is gistermiddag uitgeroepen tot Beste Calibris Praktijkopleider 2013.
Verpleegkundige Isata Allouti beste praktijkopleider
Foto: ANP

De andere genomineerden waren Henriëtte Mulder van zorgorganisatie Oosterlengte in Winschoten en Mieke Vinkestijn van Reade in Amsterdam. ‘Isata is een geboren begeleider en een inspirerend voorbeeld voor haar studenten en voor andere praktijkopleiders,’ aldus de jury. ‘Ze is actief en innovatief. Toont passie en inzet voor haar vak. Bovendien werpt zij zich op als motivator om meer moslima’s te interesseren voor het vak van verpleegkundige. De jury roemt haar potentie en spreekt de wens uit dat nog veel werkbegeleiders en stagiairs van haar zullen profiteren.’ De winnares ontving uit handen van Calibris directeur Rob van den Bosch een bronzen beeld en een oorkonde. ‘Het waren bijzondere weken, zoveel steun en positieve reacties op de werkvloer!’ reageerde Isata enthousiast.

Prijs

Jaarlijks reikt Calibris de prijs voor de Beste Calibris Praktijkopleider uit. Met de prijs onderstreept Calibris het belang van goede praktijkopleiders. Zij krijgen extra erkenning voor hun inspanningen om het leren in de praktijk naar een hoger plan te tillen. Praktijkopleiders die werken bij een erkend leerbedrijf in zorg, welzijn of sport komen voor deze titel in aanmerking.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.