Let op: de informatie in dit artikel is ten minste vijf jaar oud

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties2

Verpleegkundige verdacht van verkrachting bejaarde

Een 22-jarige verpleegkundige is gearresteerd op verdenking van het verkrachten van een hoogbejaarde patiënte.
Verpleegkundige verdacht van verkrachting bejaarde

De verdachte is werkzaam bij het Atrium Medisch Centrum in Heerlen. De verpleegkundige uit Heerlen zou de vrouw, die in ieder geval boven de 80 jaar oud is, op 16 december hebben verkracht. Dat meldt Dagblad De Limburger.

‘Grote schok’
In verband met privacy van het slachtoffer en de verdachte kan een woordvoerster van het openbaar ministerie (OM) verder geen inhoudelijke informatie geven over de zaak. Een voorlichter van het Atrium reageert in De Limburger: ‘De aanklacht is verschrikkelijk. Maar we weten niet of het gebeurd is. De beschuldiging ligt er en nu moet de rechter toetsen of deze terecht is. Dat neemt niet weg dat het een grote schok is. De beschuldiging is fors.’

Non-actief
De 22-jarige verpleegkundige is hangende het onderzoek op non-actief gesteld door het Atrium. Hij moet waarschijnlijk op 17 april voor de rechtbank in Maastricht verschijnen.

Dagblad De Limburger
Door: redactie Nursing

2 REACTIES

  1. Het OM verteld wel vaker niet de waarheid!
    Politie en jusitie weten de realiteit maar geven dat niet bloot. Omdat zelfverheerlijking en ego hoger op het lijstje staat als de waarheid!
    De verpleger van het atrium is ONSCHULDIG! Dit allen zou binnen enkele seconden hebben moeten plaastsvinden, midden op de afdelingen van een druk ziekenhuis.
    Dit had alle verpleegkundige kunnen gebeuren!

  2. Lees alle reacties

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.