Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties1

Verpleegkundigen na 3e golf: ‘Ontzettend moe, maar trots op mezelf’

Verpleegkundigen zijn moe, de werkdruk is nog steeds hoog en het werk emotioneel zwaar. Wel is het merendeel van de verpleegkundigen trots op zichzelf na de 3e coronagolf dit voorjaar. Ook hebben velen het gevoel dat ze echt iets hebben bijgedragen tijdens de coronacrisis.
De cohort-afdeling in Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis tijdens de derde golf waar coronapatiënten worden verzorgd door verpleegkundingen, Foto: ANP
De cohort-afdeling in Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis tijdens de derde golf waar verpleegkundigen coronapatiënten verplegen. Foto: ANP
Premium

Dat blijkt uit de enquête

Premium

Wil je dit artikel lezen?

Neem Nursing.nl een maand gratis op proef. Na een maand stopt het abonnement automatisch.


    Al abonnee? Log dan in

    1 REACTIE

    1. Hallo allemaal, fijne dag! Wat een waardige organisatie is de vrijmetselarij, ik ben een van de agenten die door de hogepriester zijn gestuurd om zoveel mogelijk van degenen die geïnteresseerd zijn in het zien van de lite te brengen en lid te worden van de vrijmetselarij, ik ben een zakenman Ik heb nu bedrijven over de hele wereld globe, om mijn verhaal kort te houden ik was ooit zoals jij die dit bericht leest, ik kon mijn familie niet eens voeden wat voor soort leven dat was om te leven ik leefde in armoede totdat ik een kans zag om lid te worden van de grote vrijmetselarij familie en ik waagde mijn kans en ik ben nu vier jaar lid en ik geniet ervan om lid te zijn van de familie, en het goede deel ervan is dat we onszelf niet in iets demonisch betrekken, en jij niet’ je hoeft er niet bang voor te zijn, de vrijmetselarij is geen oplichterij, ze laten je bedrijf/carrière groeien deze en nog veel meer andere voordelen, dus als je geïnteresseerd bent, e-mail; info.masonic.oregon@email.cz Of WhatsApp; +31687329133

    Geef je reactie

    Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.